VUXENSKIDSKOLAN

Välkommen att delta i vår populära vuxenskidskola! Anmälan till 2023 års kurser är öppen!

Den klassiska kursen kommer att genomföras på måndagar kl 18.30 – 19.45 med start 9 januari 2023. Skatekursen genomförs på onsdagar kl 18.30 – 19.45 med start 11 januari 2023.

Kurserna består av fem åkpass, där du kommer att få tekniktips samt övningar på hur du kan bli en bättre skidåkare. Alla är välkomna, oavsett hur mycket eller lite skidor man åkt före denna kurs! Vi delar upp oss i grupper så att man får träna på det man behöver allra mest! För nybörjare så rekommenderar vi att börja med den klassiska kursen. 

Kostnaden per kurs är 1500kr och då ingår även medlemskap i klubben. Är du redan medlem kostar kursen 1300kr.  (Tips! Passa på att nyttja eventuellt friskvårdsbidrag) 

 

OBS! Alla våra skidor är nu uthyrda så vi kan tyvärr inte erbjuda uthyrning till fler denna säsong.

 

För att komma till anmälan och mer info så följ länken:

Anmälan Vuxenskidskolan 2023

 

Vid frågor kontakta gärna vårt kansli via mail: kansli@skellefteaskidklubb.se

Telefon: 070-350 20 63 (är bemannat må – to kl 8-11)  

 

Vuxenskidskolan 2023

Nu är anmälan till vinterns vuxenskidskola öppen! Passa på att lära dig mer om klassisk skidåkning eller varför inte gå en kurs i skate teknik? Ps. Passa på att använda friskvårdsbidraget! Mer info och anmälan finns här: https://forms.gle/racdLnWKSPZqHu4z6  ...

läs mer

Väderstation

På Balderskolan finns en väderstation som anger aktuell temperatur. Denna stämmer ganska väl med vilken temperatur vi har vis Skidstadion. Balderväder - Lokalt väder på Baldergymnasiet (balderskolan.se)

läs mer

Vuxenskidskola 2022

Välkommen till Skellefteå skidklubbs vuxenskidskola! Vuxenskidskola vintern 2022 Välkommen till Skellefteå skidklubbs vuxenskidskola! I år erbjuder vi en kurs i klassisk teknik och en kurs i fri teknik (skate). Den klassiska kursen kommer preliminärt att genomföras på...

läs mer