VUXENSKIDSKOLAN

Välkommen att delta i vår populära vuxenskidskola! Anmälan till 2024 års kurser öppnar under höst/vinter 2023.

Vi har en klassisk och en skatekurs. 

Kurserna består av fem åkpass, där du kommer att få tekniktips samt övningar på hur du kan bli en bättre skidåkare. Alla är välkomna, oavsett hur mycket eller lite skidor man åkt före denna kurs! Vi delar upp oss i grupper så att man får träna på det man behöver allra mest! För nybörjare så rekommenderar vi att börja med den klassiska kursen. 

I avgiften för kursen ingår även medlemskap i klubben för innevarande säsong. Är du redan medlem så blir medlemsavgiften givet avdragen på avgiften.  (Tips! Passa på att nyttja eventuellt friskvårdsbidrag. Meddela vid anmälan om du önskar kvitto.) 

Som medlem i Skellefteå Skidklubb får du 20 % rabatt på ordinarie pris av längdrelaterade produkter på Team Sportia Skellefteå. Rabatten gäller även på kringutrustning till skidträning, såsom träningskläder och löparskor.

 

Vi har skidor för uthyrning. Ange önskemål vid anmälan. 

Vid frågor kontakta gärna vårt kansli via mail: kansli@skellefteaskidklubb.se

Vuxenskidskolan 2023

Nu är anmälan till vinterns vuxenskidskola öppen! Passa på att lära dig mer om klassisk skidåkning eller varför inte gå en kurs i skate teknik? Ps. Passa på att använda friskvårdsbidraget! Mer info och anmälan finns här: https://forms.gle/racdLnWKSPZqHu4z6  ...

läs mer

Väderstation

På Balderskolan finns en väderstation som anger aktuell temperatur. Denna stämmer ganska väl med vilken temperatur vi har vis Skidstadion. Balderväder - Lokalt väder på Baldergymnasiet (balderskolan.se)

läs mer

Vuxenskidskola 2022

Välkommen till Skellefteå skidklubbs vuxenskidskola! Vuxenskidskola vintern 2022 Välkommen till Skellefteå skidklubbs vuxenskidskola! I år erbjuder vi en kurs i klassisk teknik och en kurs i fri teknik (skate). Den klassiska kursen kommer preliminärt att genomföras på...

läs mer