Röda gruppen

Röda gruppen är vår grupp du ska börja om du går i förskoleklass eller årskurs 1. Vi tränar inte skidor – vi leker skidor och den som inte ramlar är alldeles för försiktig!

Vi träffas redan innan snön kommer och då hittar vi på diverse lekar. Har du missat och komma då vi startar upp går det alldeles utmärkt att komma senare under säsongen.

Vi träffas en gång i veckan – tisdagar mellan 18.15 och 19.15

Då vi har blivit så många under hösten 2022 så har vi delat upp gruppen i två (barn födda 2015 och 2016.)

Tränare:
Kontaktperson Röd grupp -16: Emma Åberg          070 – 367 52 79

Kontaktperson Röd grupp -15: Robert Långberg    070 – 586 19 63

Som förälder till barn i röd grupp så ser vi gärna att du hjälper till vid träningarna. Det handlar inte om att ta något huvudansvar men hjälps vi föräldrar åt med att sätta ut banor och koner och liknande så får våra barn roligare träningar också!

Röda gruppen

Det är här ni ska börja och kolla om skidor är roligt - och det är det - vi lovar. Det är här du ska börja om du går i förskoleklass eller årskurs 1. Vi tränar inte skidor - vi leker skidor och den som inte ramlar är alldeles för försiktig. Vi träffas redan innan snön...

läs mer

Tips utrusning Röd grupp

Lämplig utrustning: Vallningsbara skidor är att föredra men det fungerar också med vallningsfria. Av de vallningsfria skidorna är skin-skidor att föredra framför "fiskfjäll". Längden på skidan bör vara  barnets längd +5-20 cm. Stavar: barnets längd -30-35cm. Det är...

läs mer