Hej och hå

Det är här ni ska börja och kolla om skidor är roligt – och det är det – vi lovar. Det är här du ska börja om du går i förskoleklass eller årskurs 1. Vi tränar inte skidor – vi leker skidor och den som inte ramlar är alldeles för försiktig. Vi träffas redan innan snön kommer och då hittar vi på diverse lekar. Har du missat och komma då vi startar upp går det alldeles utmärkt att komma senare under säsongen.

Vi träffas en gång i veckan – tisdagar mellan 18.15 och 19.15

Tränare:
Kontaktperson: Emma Åberg     070 – 367 52 79

Som förälder till barn i röd grupp så ser vi gärna att du hjälper till vid träningarna. Det handlar inte om att ta något huvudansvar men hjälps vi föräldrar åt med att sätta ut banor och koner och liknande så får våra barn roligare träningar också!

Via länken nedan kommer du till vårt aktuella förväntansdokument med aktuella avgifter och förväntade åtaganden från er som föräldrar med aktiva i våra träningsgrupper:

Förväntansdokument Skellefteå Skidklubb 2021-2022