Gröna gruppen är till för de som går i klass 2 och 3. Vi träffas en kväll i veckan från och med mitten av september. Då det är barmark håller vi igång med olika lekar, reflexorientering mm. Då snön kommer åker vi skidor tisdagar och torsdagar och håller till på Skidstadion mellan 18:30-19:30, vi tränar på både fristil och klassisk skidåkning, i kalendern uppdateras kontinuerligt vilken teknik som gäller för varje vecka.

Tränare:

Lars Henriksson 070-6571077 (huvudansvarig)

Fredric Karlsson 073-0408766

Jörgen

Träningsprogram

Vi har inte något träningsprogram utan hänvisar till kalendern där vi skriver lite kortfattat vad vi tänker hitta på, träningarna är upplagda så att vi kör uppvärmning, huvudmoment samt en avslutning. Under barmarksträningarna på tisdagar så är det mycket balans och koordination kombinerat med rörelseövningar, vi håller till utomhus men även inne i gympasal, Det kommer att bli ett antal teoripass också. Blir det jättedåligt väder kan det bli ändringar, vi skriver då det under “Gröna Nyheter”. När snön kommer så kommer vi att åka skidor så mycket som möjlig på tisdagar och torsdagart, vi lägger fokus på teknik på träningarna före jul.